Понеділок
06.05.2024
00:36
Категорії розділу
Історія школи [2]
Сценарії [0]
Роботи дітей [2]
Пед колектив [0]
Методичні розробки [3]
Роботи вчителів школи
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайт Стольненської ЗОШ І-ІІІ ст.

Головна » 2011 » Листопад » 3 » Дещо з життя школи в 2011-2012 навчальному році
19:05
Дещо з життя школи в 2011-2012 навчальному році
Учень із СтольногоКому школа подобається, кому ні, але от ми уже і провчилися одну чверть у новому навчальному році. На перший погляд у школі та її роботі нічого не змінилося, але все ж ми підіб’ємо підсумки роботи за вересень-жовтень.

По-перше – наша школа привітала 9 первачків. Вони ще такі маленькі, але вже взялися за шкільну науку. Сподіваємось в майбутньому вони достойно захищатимуть честь школи.

По-друге – лави учнівського складу поповнили два нові учителі: Семироз Оксана Анатоліївна (викладач образотворчого мистецтва) та Ситий Іван Миколайович (учитель трудового навчання та креслення).

По-третє – у нашій школі відкрився новий гурток. Його керівник Олег Станіславович навчає дітей гончарству. На гурток уже записалося багато учнів, заняття на гуртку усім дуже подобаються, лише менші члени гуртка жаліють, що їм не можна за гончарні круги.

І останнім нововведення стали зміни в шкільному самоврядуванні. Новим спікером стала Савчук Юлія, а віце-спікером Кукса Юлія, також провелися зміни в міністерствах шкільного самоврядування.

Кожен член УЧКОМУ уже визначився зі своєю посадою і всі стараються працювати на благо школи.
Урочиста лінійка присвячена Дню визволення Стольного
У багатьох населених пунктах є свята місцевого значення і наше село не виняток.

19 вересня ми відзначаємо День визволення села Стольне від німецьких загарбників. Це свято не масштабне, але для жителів нашого села дуже важливе.
Щорічно для учнів нашої школи проводиться урочиста лінійка в честь цього дня. Вся школа збирається біля пам’ятника Невідомому солдату, щоб сказати добре слово про загиблих односельчан та вшанувати їх пам’ять.
Цей рік не став винятком: учні зачитали страшні цифри загиблих та вивезених у Німеччину, згадали імена тих хто героїчно віддав життя за свою Батьківщину, поклали квіти до братської могили та вшанували пам’ять полеглих хвилиною мовчання.
Такі заходи дуже важливі, адже вони виховують в дітях повагу до своєї Вітчизни та патріотизм.
Дуже прикро коли під час лінійки учні поводять себе несерйозно, адже це частина нашої історії і самих нас. На цьому заході ми згадуємо те за, що ніші діди віддали життя і просто безвідповідально поводити себе таким чином.

Сподіваємось, що школярі будуть більше цікавитись своєю історією і подвигами своїх предків.
Свято квітів та плодів

20 вересня у фойє школи пройшла виставка робіт учнів в честь «Свята квітів і плодів».
Це свято – шкільна традиція. Щороку учні кожного класу приносять свої роботи на цей захід. Тут і букети квітів, і композиції з фруктів, і аплікації з зерна, вироби з гарбуза та багато іншого. Кожен клас старався показати себе з кращої сторони.
Цьогоріч свято було приурочене до 68-річчя визволення Стольного від німецьких загарбників і в першу чергу зверталася увага на роботи присвячені цій даті і війні в цілому.
Всі класи постарались на славу, було представлено дуже багато робіт.

Іще однією традицією нашої школи є відзначення Дня туризму.
27 вересня уроки у всіх класах скорочуються і по їх закінченні учні середніх та старших класів прямують на стадіон для участі у змаганні найсмачнішої туристичної юшки. Кожен клас розкладає вогнище і варить рибну уху. Оцінює і вибираю найкращу юшку компетентне журі. Члени цього журі щороку міняються, незмінним же залишається тільки один член – керівник туристичного гуртка «Живчик» - Бут Алла Анатоліївна. Також для учні школи проводяться різноманітні конкурси з призами: перетягування канату, стрибки в мішках, різноманітні естафети.
Це свято дуже позитивно впливає на відносини в класі, адже весь клас працює задля спільної справи, а це дуже зближує. І чи не приємно після смачної юшки разом поговорити про справи в класі, новини чи трішки попліткувати.

У першу неділю жовтня відзначається свято Дня учителя. 11 клас повинен вітати учителів з цим святом. Святковому концерту передували напружені репетиції та хвилювання. Напередодні свята учні десятих класів прикрасили зал де проводилося свято, яке відбулося 30 вересня.
Пересилюючи хвилювання учні одинадцятого класу один за одним виходили на сцену і вітали учителів віршами, піснями, сценками.
В цьому році свято проходило з допомогою учнів інших класі, які згодилися допомогти одинадцятому класу, за що випускники були дуже вдячними.

Також 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотекаря і одинадцятикласники привітали бібліотекарів з професійним святом. А наприкінці свята відбувся виступ учителя пенсіонера Валентина Журавля, який дуже ефектно завершив концерт….

А ось на канікулах учасники туристично-краєзнавчого гуртка «Сіверяни» провели чудесний похід вихідного дня!...

далі буде, Діма Присівок....
Категорія: Роботи дітей | Переглядів: 960 | Додав: psiho_LOG | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: